• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Efter lang skadespause fik Nicolai Jørgensen comeback: Jeg var følelsesladet

Foto: Getty Images

Tidligere topscorer i Holland Nicolai Jørgensen fik søndag comeback for Feyenoord. Det var et specielt øjeblik for danskeren, der nu håber på at kunne holde sig skadesfri.

Af Kenneth Jensen

Han forlængede sin aftale i starten af sommeren, men ellers er det ikke meget, man har set eller hørt til den 28-årige angriber Nicolai Jørgensen fra Feyenoord.

Det er der dog en årsag til, for den tidligere FC København-angriber har været skadet. 

I det hele taget har de seneste par år været plaget af skader og manglende rytme for den 28-årige dansker, der af samme årsag heller ikke helt har kunnet finde sine fødder på landsholdet.

Læs også:Nicolai Jørgensen nærmer sig comeback: Han er fit

Nu håber Nicolai Jørgensen dog på at kunne se frem - søndag var han tilbage for Feyenoord, og det var han til klapsalver fra fansene i Rotterdam. En oplevelse, der gjorde indtryk på Nicolai Jørgensen.

- Det var allerede specielt for mig, fordi jeg var ude så længe. Så drømmer man om øjeblikket, hvor man igen kan komme ind på holdet og ind på stadion. Jeg regnede måske med at få fem minutter til sidst i kampen, men træneren råbte ret hurtigt "hey, Nico..." Så vidste jeg næsten ikke, hvad der foregik i mig. Jeg følte så meget varme og så stor påskønnelse fra fansene. Det var en utrolig oplevelse - det gjorde mig meget følelsesladet. Det krøb under huden på mig, siger den danske skarpretter til De Telegraaf og forklarer:

- Ærlig talt blev jeg så overrasket, at jeg forkrampede. Jeg har spillet ved VM, jeg har vundet titler her, jeg har været topscorer og prøvet lidt af hvert i min karriere. Jeg har trænet meget hårdt de sidste tre uger - ofte to gange om dagen - og så er man klar til visse momenter, men man har ikke spillet kampe. Det er så det, der kommer nu. Jeg skal bruge en uge eller tre på at finde rytmen, for jeg er ikke på deres (holdkammeraternes, red.) niveau. Jeg var nødt til at lave en seks ugers sæsonforberedelse på tre uger.

Læs også:Feyenoord sender Nicolai Jørgensen til specialist: Frygter lang skadespause

Nicolai Jørgensens klub endte med at vinde opgøret over ADO Den Haag med 3-2. Klubbne var foran 3-0, da Jørgensen efter lidt mere end en times spil kom på banen, men to selvmål var ved at spolere danskerens comeback.

Der er forholdsvis store forventninger til Nicolai Jørgensen, for han ventes at være det ubetingede førstevalg i Feyenoords angreb.

Jørgensens sidste klubkamp var i maj, hvor han scorede to gange mod Fortuna Sittard.

Læs også:Feyenoord forlænger med Nicolai Jørgensen

Læs også:Nicolai Jørgensen er sikker: Vi skal nok score mandag mod Georgien

Læs også:Bedst og værst: Irsk luftmonster tog pusten fra Parken

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus