Bedst og værst: Irsk luftmonster tog pusten fra Parken

Tipsbladet.dk har set nærmere på EM-kvalifikationsopgøret mellem Danmark og Irland.

1-0 Pierre Emile Højbjerg (76.)
1-1 Shane Duffy (85.)

Kampens Bedste:
Danmark:
Yussuf Poulsen skulle score - han havde flere store muligheder for at komme på tavlen, i stedet misbrugte han sine muligheder - men angriberen, der lå på den danske højre kant, var fremragende kampen igennem. Han kæmpede hårdt og tog mange gode løb, der bragte ham i gode situationer, som var med til at gøre den danske offensiv farlig. Og så er han stærk i luftspillet.

Irland:
Shane Duffy er et monster i det centrale forsvar for Irland. Den 27-årige forsvarsspiller fra Brighton viste igen, at han er et særdeles vigtigt aktiv for irerne. Ikke nok med, at han defensivt havde styr på Nicolai Jørgensen, var han offensivt også tæt på at bringe Irland i front, men blev akkurat afværget af Kasper Schmeichel. Et godt aktiv for Irland, der blandt andet med en lang tå fik afværget en stor Christian Eriksen-chance i første halvleg.

I anden halvleg tog han så hævn. Godt nok var han udfordret defensivt, men da der var behov for det, steg han op og pandede Irland på 1-1 med fem minutter igen af opgøret. Flot mål af en dygtig spiller.

Kampens værste:
Thomas Delaney spillede en kamp under vanlig niveau - Borussia Dortmund-danskeren var langsom på bolden og gjorde flere situationer for farlige for sit hold. En skuffende kamp af Delaney, der normalt har så meget fysik og power.

Jens Stryger Larsen fortjener kredit for en flot assist til Pierre Emile Højbjergs mål til 1-0, men det var også det eneste, han bidrog med offensivt. Og den danske offensiv blev igen hæmmet af, at man ikke har en venstre back, der kan holde bredden i banen, fordi han er bedst med højre fod og vil ind i banen for at få brugt sit bedste ben. Det er ganske enkelt en idé og tanke, Åge Hareide må få gjort op med. Det fungerer ikke godt nok med den højre fod på venstre back, og det hæmmer den danske offensiv.

Kampens detalje:
Nicolai Jørgensen spillede ikke sin bedste landskamp, men Feyenoord-angriberen stod alligevel for kampens detalje, da han i anden halvleg med en tempereret aflevering fandt en helt fri Yussuf Poulsen, der efter at have snydt en irsk forsvarsspiller bare skulle sende bolden i nettet. Men han blev pareret af keeper Darren Randolph. En verdensklasseaflevering af Jørgensen.