• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Torsten Kjems Hansen

Lasse Schöne om klubskiftet: De ser anderledes på en 33-årig spiller

Lasse Schöne er klar til at forlade Ajax og tage til den italienske Serie A.

Af Torsten Kjems Hansen

Lasse Schöne er færdig i Ajax. 

De seneste dage har der været skrevet mere og mere indgående om, at den 33-årige dansker skifter tilværelsen i den hollandske storklub ud med en ny i den italienske Serie A-klub, Genoa. 

Og mens der endnu ikke er noget officielt meldt ud fra den ene eller anden klub, taler Lasse Schöne nu om det skifte, der lader til at være mere end tæt på.

- Det har været en svær overvejelse, men jeg tænkte, "Lad os tale med Genoa og se på det," siger Lasse Schöne til Voetbalprimeur.

- Det har været positivt. Genoa har planer med mig, og jeg føler mig fortsat ung. De ser med helt anderledes øjne på en 33-årig spiller i Italien, og det er et hold, der gerne vil spille fodbold. Det tiltaler mig - ligesom Serie A, gør, lyder det fra den danske landsholdsspiller. 

Lasse Schöne var da heller ikke med, da Ajax i weekenden spillede 2-2 i udekampen mod Vitesse i det titelforsvar, som klubben er gået i gang med. Lasse Schöne har spillet i Ajax i syv sæsoner og holder rekorden for flest spillede kampe som udlænding i klubben.

- Jeg har sagt det før, og alle ved, hvordan jeg har det med Ajax. Det bliver ikke ændret, selv om jeg forlader klubben. Ajax vil altid være en fantastisk klub med fantastiske fans, siger danskeren, der efter lørdagens uafgjorte udekamp fik mulighed for at tage afsked med fansene. 

Indtil videre er aftalen med Genoa mundtlig, og indtil der kommer papir på, ligger der fortsat en mulighed for, at Lasse Schöne kan få lov til at hilse farvel til fansene til klubbens kommende hjemmekamp. 

I Genoa bliver Lasse Schöne holdkammerat med Lucas Lerager.

  

Superliga

Optakt: AaB - FC Nordsjælland

Begge hold tørster hårdt efter en sejr, men AaB kan bryste sig af ikke at have tabt til FC Nordsjælland i Aalborg læn...

Mere Superliga

Fokus