Av-gsburg: Valentin i chok-pokalexit med sin nye klub

Mads Valentin Pedersens første bekendtskab med den tyske pokalturnering blev en gevaldig fuser. Danskerens Bundesliga-klub røg lørdag ud til et hold fra den fjerdebedste række.

Lørdag eftermiddag kunne Mads Valentin Pedersen glæde sig over at være foretrukket i startopstillingen i sin officielle debut for Augsburg. Meget mere var der til gengæld ikke glæde sig over for hverken danskeren eller holdkammeraterne, da Augsburg åbnede sæsonen med den tyske pokalturnering.

Således røg Augsburg hurtigt ud af DFB-Pokalen, da det blev til et nederlag til Verl, der huserer i den fjerdebedste række i Tyskland. Sidste sæson sluttede Verl på en syvendeplads i Regionalliga West.

Verl kom foran 2-0 i første halvleg, og selvom Augsburg pressede på for et comeback og fik et reducerende mål 10 minutter før tid, blev det ikke til mere. Dermed kan klubben nu koncentrere sig om Bundesligaen resten af sæson.

Mads Valentin Pedersen spillede 64 minutter på venstrebacken for Augsburg inden han blev skiftet ud.

Augsburg åbner Bundesligaen med en ugekamp mod Borussia Dortmund den 17. august.