• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Avis: Eftertragtet schweizisk landsholdspiller på Wolfsburgs radar

Foto: Getty Images

Wolfsburg melder sig nu ind i kampen om Kevin Mbabu, som kan stå foran et klubskifte til sommer.

Af Morten Jørgensen

Som 23-årig har Kevin Mbabu allerede spillet i den bedste skotske, schweiziske og engelske række, og til næste sæson kan han komme til at tilføje endnu en liga til sit CV.

Den schweiziske avis, Blick, skriver således i dag, at Wolfsburg har rettet opmærksomheden mod højrebacken fra Young Boys, der er blevet udset som en mulig erstatning for Paul Verhaegh og Sebastian Jung, som begge har kontraktudløb efter denne sæson.

Allerede i januar var der bud efter Kevin Mbabu fra Bundesligaen, da Eintracht Frankfurt viste interesse, men den tyske klub var ikke klar til at betale 66 millioner kroner for den schweiziske landsholdsspiller.

Hos Wolfsburg er økonomien næppe en udfordring, og med kontraktudløb i sommeren 2020 kan Young Boyes være nødt til at sælge til sommer for at tjene penge på forsvarsspilleren.

På nuværende tidspunkt aspirerer Wolfsburg til at skulle spille europæisk fodbold i næste sæson, og dermed er der brug for en bred trup, og Kevin Mbabu vil sandsynligvis skulle kæmpe med brasilianske William på højre back, hvis skiftet bliver en realitet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus