Gladbachs danskere slog Delaneys kommende klub eftertrykkeligt

De to danske landsholdsspillere Andreas Christensen og Jannik Vestergaard var begge med i hele kampen for Gladbach, da de lørdag aften hjemme vandt med hele 4-1 over Werder Bremen.

Her var det med fuld gas fra start af, da Gladbach allerede var foran med 1-0 efter 11 minutter og 2-0 efter 17 minutter. Begge mål blev sat ind af Thorgan Hazard, hvor hans andet mål blev assisteret af Vestergaard, da danskeren sendte en lang bold lige foran eget felt fremad i banen, som Hazard opsnappede og scorede på.

Men Gladbach var langt fra færdige, og inden det var tid til pause havde de gjort det til 4-0 ved to scoringer af Raffael, og så var den kamp sådan set lukket helt ned.

I anden halvleg blev det ikke til flere scoringer af Gladbach, men Werder Bremen, der får Thomas Delaney fra FC København til sig efter nytår, nåede at få reduceret en enkelt gang, da den tidligere Arsenal-spiller Serge Gnabry fik scoret.

Med sejren er Gladbach på sjettepladsen med seks point for tre kampe. Werder Bremen er derimod på sidstepladsen med et rundt nul ud for antallet af point.