• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Nicklas Grodt Degn

Jan Kliment står foran forlængelse i Stuttgart

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den tidligere Brøndby-angriber har snart kontrakt, men ser ud til at blive hos Bundesliga-nedrykkerne Stuttgart. Ifølge et lokalmedie forlænger tjekken med tyskerne.

Af Nicklas Grodt Degn

Jan Kliment har ikke været for heldig med karrieren de seneste år, hvor skader har forhindret ham i først at få en god afslutning i Brøndby IF og senere at slå igennem i Stuttgart.

Den tidligere tjekkiske landsholdsangriber har kontraktudløb hos det nybagte 2. Bundesliga-hold på søndag, men nu ser Kliments fremtid alligevel ud til at være i Stuttgart.

Ifølge lokalmediet Stuttgarter-Zeitung.de forlænger Kliment meget vel sin kontrakt med et enkelt år, så den udløber til sommeren 2020. Parterne er ifølge mediet i grove træk enige, men mangler kun detaljerne.

Jan Kliment var lejet ud fra Stuttgart til Brøndby fra 2016 til 2018. Den nu 25-årige angriber fik sit store gennembrud som en af profilerne ved U21 EM i 2015, hvor han blev turneringens topscorer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.