• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Mike Tullberg har overtaget Dortmunds reserver: Vi vil vinde det hele

Foto: Getty Images

Mike Tullberg står måske kun i spidsen for et reservehold, men ambitionerne er de samme som på Borussia Dortmunds førstehold: at vinde. Den danske træner mener, han har fået en god start.

Af Anders Dehn

Det kan godt være, at han bærer titlen som U23-træner, men på Mike Tullbergs visitkort står der stadig Borussia Dortmund. Og den slags forpligter.

Så når den nytiltrådte dansker skal opsummere sin ambition med sit nye job, handler det ikke bare om at udvikle spillere og gøre en god figur. Det handler om sejre. Og mange af dem.

- Vi vil vinde det hele, siger Mike Tullberg til sin nye klubs hjemmeside og uddyber:

- Selvfølgelig kan vi ikke kun vinde. Men for mig betyder det, at vi vil gøre alt for at vinde.

Tullberg kom denne sommer til Dortmund fra sit assistenttrænerjob i Vendsyssel FF. Han har tidligere været U19-træner i Rot-Weiß Oberhausen og i AGF. Træningen med Dortmunds andethold har været i gang i lige under en uge, og danskeren glæder sig over sin start i klubben.

- Indtrykket af holdet er rigtig godt. Jeg kendte en eller to af spillerne på forhånd. Generelt synes jeg, at drengene har fundet sammen til en enhed ret hurtigt, hvilket er rigtig fedt for mig, siger Tullberg.

Allerede senere i dag står han og hans nye hold over for sæsonens første kamp, når de møder Preußen Münster i en testkamp. På fredag venter så en ny en af slagsen mod det lokale amatørhold. ASC 09 Dortmund.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020