• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Yussuf Poulsen roses af træneren efter en ny stor præstation

Den danske angriber Yussuf Poulsen bliver ved med at smække kasser ind. Angriberen er nu på 12 scoringer, og selv træner Ralf Rangnick er imponeret.

Af Kenneth Jensen

Han har aldrig været kendt for at være en målscorer, men det er, som om noget har taget ved den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen i denne sæson.

Lørdag var han igen på pletten - to gange faktisk - da holdet vandt med 3-1 ude over VfB Stuttgart.

Dermed er danskeren topscorer i RasenBallsport Leipzig med sine 12 mål i Bundesligaen - et enkelt mere end Timo Werner - og på topscorerlisten i den bedste tyske række ligger han nummer fire, side om side med Paco Alcacer.

Selv Ralf Rangnick er imponeret over det, den tidligere Lyngby-spiller præsterer.

- Det siger en del, at han laver mål på dage, hvor han ikke spiller så godt, siger træneren til tysk presse, blandt andet mediet Sport.de.

Yussuf Poulsen er også glad for, at han lige for tiden laver mål. Især det første af de to scoringer var han glad for, fordi den var et bevis på tiden lige nu.

- Ved 1-0 scoringen faldt bolden lige for mine fødder. Det er ret rart, at den lige for tiden dumper ned, hvor jeg står, siger danskeren.

Yussuf Poulsen og RasenBallsport Leipzig ligger aktuelt nummer fire i Bundesligaen med 41 point. Ni efter førerholdet Dortmund.

Superliga

Mere Superliga

Fokus