Juve nærmer sig ungt Milan-emne: 90 millioner for argentinsk midtbanetalent
2016-03-14 22:04

Fabio Capello fortæller, at han anser Juventus' chancer for avancement som værende på 40 % og mener, at Bayern er bedre end Den gamle dame.

Juventus var som nat og dag for tre uger siden, da Bayern München gæstede Juventus Stadium. Her blev det nemlig til 2-2, efter man kom godt tilbage, efter Arjen Robben gjorde det til 2-0 for gæsterne i starten af anden halvleg. Nu er det tid til en ny kamp, men denne gang er det på Allianz Arena. Og den tidligere Real Madrid-, Roma- og Juve-træner Fabio Capello er klar i mælet, når snakken falder på kampen mellem de to europæiske giganter: Bayern er favoritter.

- Juves chancer mod Bayern? 40 procent. Tyskerne har flere store personligheder og topklasse-spillere. Vi skal forvente et meget mere tændt Juve-mandskab, et stærkere hold end det, man så i anden halvleg mod Bayern i den første kamp, som alle gik amok over. For at slå det her Bayern-mandskab skal Juve gøre noget exceptionelt. Jeg synes, Bayern er stærkere end Juventus, siger Capello til Fox Sports.

Kampen mellem de to storklubber fløjtes i gang klokken 20:45 på onsdag og kan ses på TV3 Sport 1.

SENESTE NYT...
OP | NED