Rundens Hold i Champions League - 1. spillerunde

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Champions League.

Bolden ruller igen i Champions League, og første spillerunde i gruppespillet har allerede budt på flere intense opgør.

Vi fik 45 mål i de 16 kampe i første spillerunde, hvor favoritter som Manchester City og Paris Saint-Germain løb ind i nederlag. Rundens helt store spiller var selvfølgelig Lionel Messi, som allerede har indtaget førstepladsen på topscorerlisten.

Vi har set nærmere på de individuelle præstationer.

Her følger Rundens Hold i Champions League i 1. spillerunde - sat op i en 4-3-3-opstilling:

Målmand: Ralf Fährmann (Schalke 04)
Tyskerne havde en nøglekamp i gruppe D, da de hjemme tog imod FC Porto. Schalke 04, som er uden point i Bundesligaen, kunne have fået en mareridtsstart, da de begik straffe efter 13 minutter. Heldigvis for dem leverede Fährmann en stærk aktion, da han snuppede Alex Telles' forsøg. Schalke var efterfølgende tæt på sejren, men måtte nøjes med 1-1.

Venstre back: Nicolás Tagliafico (Ajax)
Den hollandske klub har store forventninger til gruppespillet, hvor man sandsynligvis skal kæmpe med Benfica om avancement. Ajax kan være yderst tilfredse med deres venstreback, som først bragte dem på 1-0 i starten af halvleg, og derefter scorede et af rundens smukkeste mål til 3-0.

Central forsvarer: Jose Maria Giménez (Atlético Madrid)
Simeones hold har fået en dårlig start i La Liga, og kom også bagud ude mod Monaco. Uruguyanske Giménez havde en stor andel i, at spanierne fik vendt det truende nederlag til en vigtig sejr. Midterforsvareren var Atléticos bedste mand i defensiven, og scorede også sejrsmålet på et hovedstød kort før pausen.

Central forsvarer: Jason Denayer (Lyon)
Lyon overraskede alt og alle ved at slå en af de helt store Champions League-favoritter, og så endda på udebane. Den tidligere City spiller Jason Denayer var tilbage på Etihad, hvor han havde godt styr på både Gabriel Jesus og Sergio Agüero. Var også stærk i det fremadrettede spil.

Højre back: Joao Cancelo (Juventus)
Den portugisiske back var med til at holde buret rent på Mestalla. Derudover fik den angrebsivrige højreback også sat Juventus i gang efter Cristiano Ronaldos udvisning, da han først bankede bolden på overliggeren, og i samme situation fik tilkæmpet sig det første straffespark på et rigtig vigtigt tidspunkt.

Central midtbane: Paul Pogba (Manchester United)
Den udskældte franskmand leverede varen da det galdt ude mod Young Boys. Manchester United har været i stormvejr på det seneste, men Paul Pogba sørgede for, at englænderne fik en optimal start i deres svære gruppe. Verdensmesteren sendte først et flot hug op i krogen, og øgede inden pausen til 2-0 på straffespark.

Central midtbane: James Milner (Liverpool)
De fremtrædende spillere i Liverpools imponerende 3-2-sejr over PSG var den engelske midtbane med Milner, Henderson og Wijnaldum. Især førstnævnte var bundsolid, og sørgede for at presse og stresse den franske midtbane konstant. Scorede stensikkert på straffespark til 2-0.

Central midtbane: Miralem Pjanic (Juventus)
Efter Cristiano Ronaldos udvisning stod Juventus for alvor i en presset situation, hvor man skulle spille en time med ti mand på et Mestalla, der kogte. Juventus viste dog klassen ved at køre sejren hjem relativt sikkert. Bosniske Pjanic var stensikker i de afgørende situationer, da han eksekverede Juventus' to straffespark sikkert.

Venstre angriber: Nabil Fekir (Lyon)
Lyon fik en drømmestart F, hvor de fik tre point i den på papiret sværeste kamp. Flere spillere imponerede, herunder midtbanespilleren Tanguy Ndombele. Lyons anfører, Nabil Fekir, var dog sit holds store oplevelse, og scorede et flot langskudsmål til 2-0.

Central angriber: Gareth Bale (Real Madrid)
Der var stort pres på waliseren inden madrilenernes første Champions League-kamp efter Ronaldo-salget. Og Bale var i hopla onsdag aften mod Roma, hvor angriberen havde flere nærgående forsøg, inden han i anden halvleg spurtede fra Roma-forsvaret og sparkede bolden hårdt og præcist ind ved fjerneste stolpe. Som alternativ til Bale kan nævnes Inter-anfører Mauro Icardi, som gik forrest da det så sværest ud, og flugtede et kongemål i nettet mod Tottenham.

Højre angriber: Lionel Messi (FC Barcelona)
Den argentinske troldmand er det sikreste kort på holdkortet i første spillerunde. Messi sparkede sin Champions League-sæson i gang med tre flotte mål imod PSV Eindhoven. Især frisparket til 1-0 var sublimt. FC Barcelona-anføreren ligner en spiller, der går en stor Champions League-sæson i møde.