EM

Franske verdensmestre skuffer fælt i Tyrkiet

Frankrigs landshold blev sat på plads og tabte 2-0 til Tyrkiet i kvalifikationen til EM.

De franske verdensmestre og Tyrkiet har begge fået toppoint efter de to første runder, så vinderen af dagens kamp mellem de to nationer kunne lægge sig i en meget favorabel position til at sikre sig en EM-billet.

Frankrig forsøgte naturligvis at tage initiativet helt fra kampens start, men Tyrkiet stod godt imod og gav ikke store chancer væk. Samtidig fik Tyrkiet også skabt chancer den anden vej.

Det gav pote efter en halv time, hvor Kaan Ayhan på højest på et indlæg og headede bolden i mål til 1-0.

Ti minutter senere blev det endnu bedre for Tyrkiet, da Cengiz Ünder sendte dem yderligere i front.

Frankrig kom også under et voldsomt pres kort inde i anden halvleg, men Hugo Lloris diskede op med et par vigtige redninger.

Tyrkiet kunne have scoret endnu et mål på en stor chance få minutter før tid, men en elendig afslutning forhindrede dette.

Det var dog underordnet, for Frankrig fik ikke scoret, og dermed vandt Tyrkiet 2-0.

Med sejren topper Tyrkiet gruppen med ni point, mens Frankrig forbliver på seks point på andenpladsen.