• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Gustav Tornby

Tysk stopper: England kan vinde EM 2016

Tysk stopper: England kan vinde EM 2016
.

Borussia Dortmund-stopperen Mats Hummels hævder, at denne weekends venskabskamp mod det engelske landshold kan give et præg omkring udfaldet af sommerens EM-slutrunde.

Af Gustav Tornby

De forsvarende VM-mestre Tyskland tager imod the Three Lions på det Olympiske Stadion i Berlin lørdag aften i én af de to landes allersidste tests forud for sommerens EM-slutrunde i Frankrig. 

England endte kvalifikationsrunden med at vinde alle sine 10 kampe, og Borussia Dortmund-stopperen Mats Hummels hævder, at Roy Hodgsons mandskab ankommer til turneringen som én af favoritterne til at løfte trofæet for første gang i historien. 

- Jeg synes, at de er ét af de bedste hold, og blandt de fem eller seks hold, der vil kæmpe med om trofæet til sommer. De har en masse gode, unge spillere, og har formået at bygge en meget stærk trup - både defensivt og offensivt. De har bevist både i kvalifikation til VM og EM, at det bliver en god tests for os, fortæller Hummels til det tyske fodboldforbunds hjemmeside.

Dortmund-stopperen åbner også op på, hvad testkampe egentlig betyder. 

- Det er vigtigt, specielt når det kommer til at opbygge selvtillid. Selvom man må understrege, at EM-slutrunden ikke vindes i foråret. Vi vil lægge en god præstation for dagen og give fansene noget at nyde, slutter han. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus