Salzburg i vild overraskelse mod Lazio: Klar til Europa League-semifinalen

Også Atletico, Arsenal og Marseille er videre til semifinalen i Europa League

Champions League bød i turneringens kvartfinaler på flere store comebacks, og det kunne Europa League da også levere, da returkampene i den turnerings kvartfinaler blev spillet torsdag aften.

Red Bull Salzburg havde nemlig tabt den første kamp på udebane til Lazio med 2-4, men i returen i Østrig blev det til en flot 4-1-sejr. Det kom endda efter, at italienerne var kommet foran i begyndelsen af anden halvleg ved Ciro Immobile efter 55 minutter.

Salzburg holdt sig dog inde i kampen med en udligning fra Dabbur minuttet efter samt tre scoringer i henholdsvis 72., 74. og 76. minut stod der pludselig 4-1, og så var det farvel til den italienske hovedstadsklub.

Arsenal sørgede for at få scoret to udebanemål mod CSKA Moskva i en kamp, der endte 2-2, som altså ikke var nok efter en 4-1-sejr til Arsenal i det første opgør.

I Marseille satte en virvelvind af mål kampen i gang mod Leipzig, da der stod 2-1 til franskmændene efter bare ni minutters spil. Den første kamp mellem de to hold var endt 1-0 til tyskerne, så de skulle have et mål mere.

Det kom syv minutter før pausen ved Thauvin efter en dødbold. Leipzig kom tilbage på 3-2 kort inde i anden halvleg, men en scoring fra Payet sikrede efter en times spil avancement for den sydfranske klub. Selv en indskiftning af danske Yussuf Poulsen hjalp ikke for tyskerne, og et mål til 5-2 blev det også til kort før tid.

Derudover er Atletico Madrid videre efter en samlet sejr på 2-1 over Sporting Lissabon, som dog vandt deres hjemmekamp med 1-0 over FC Københavns overmænd tidligere i turneringen.

De fire hold i semifinalen er altså: Atletico Madrid, Arsenal, Marseille og Salzburg. Der er lodtrækning fredag.