Schalke og Krasnodar videre med uafgjort

Krasnodar og Schalke er begge videre i Europa League efter en uafgjort i anden kamp, da de vandt deres første.

Russiske Krasnodar tog til Tyrkiet for at gæste Fenerbahce. Russerne vandt første kamp 1-0, og med en scoring allerede efter syv minutter så det meget godt ud for gæsterne. Hjemmeholdet fik dog udlignet, men der blev ikke scoret mere i kampen, og derfor går russerne videre til næste runde af Europa League.

På hjemmebane tog Schalke imod PAOK, der sidste sæson gav Brøndby en lektion i fodbold. Sådan var oplevelsen dog ikke for Schalke, der fra første kamp havde en 3-0 føring at bygge videre på.

Efter godt 20 minutters spil bragte Schopf hjemmeholdet foran, så det gjorde ikke det store for tyskerne, at Nastasic bare to minutter senere scorede et selvmål. Selvmålet blev også det sidste mål i kampen, og dermed er Schalke sikkert videre.