• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League clbold.dk

Tidligere Brøndby-træner: Rashford skal kigge på Ronaldo

Foto: Getty Images

Marcus Rashford skal skæve til Cristiano Ronaldo, hvis man spørger Rene Meulensteen.

Af clbold.dk

Det er store fodspor at træde i, men Marcus Rashford skal alligevel forsøge. Den tidligere Brøndby IF- og Manchester United-træner Rene Meulensteen mener nemlig, at Rashford skal bruge Cristiano Ronaldo som inspiration.

Ifølge Meulensteen rummer Rashford således nogle af de kvaliteter, som Ronaldo også besidder. Og dem skal Manchester United-angriberen lære at udnytte bedre.

- På mange måder er Cristiano unik, for han tror så meget på sig selv. Men jeg tror, at Rashford har samme mindset om at blive den bedst mulige spiller. Jeg synes, han skal bruge Cristiano som en rollemodel, siger Rene Meulensteen til The Mirror.

- Jeg siger ikke, at Marcus kan blive den næste Ronaldo, for Cristiano er unik. Ronaldo er en af de bedste nogensinde, og han bliver husket på lige fod med Pele, Maradona, Messi, Eusebio og Cruyff. Men Marcus kan skabe sit eget ry som en fantastisk spiller, hvis han vil det nok.

Rene Meulensteen fortæller også, at han mener, Cristiano Ronaldo altid går efter at lave det smukkest mulige mål, og at han også ser det samme i Marcus Rashford.

Superliga

Mere Superliga

Fokus