• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League clbold.dk

UEFA-chef om kontroversiel finale: Der er altid klager fra engelske klubber

UEFA's præsident giver ikke meget for kritikken af årets Europa League-finale.

Af clbold.dk

Europa League-finalen i Baku, Aserbajdsjan, i maj var genstand for meget kritik fra europæiske fodboldfans og sågar også klubberne, der deltog i kampen, Arsenal og Chelsea.

Dels var der blot sat 12.000 ud af 70.000 billetter til salg for holdenes tilhængere, men endnu værre var det, at Arsenal måtte se bort fra Henrikh Mkhitaryan, der ikke kunne rejse ind i Aserbajdsjan. Han frygtede for sin sikkerhed som følge af den politiske situation mellem hans hjemland, Armenien, og Aserbajdsjan.

Men klagerne angående finalen gør ikke det store indtryk på UEFA’s præsident, Alexander Ceferin. Der er altid problemer med de engelske klubber, mener han.

- Når vi har med engelske klubber at gøre, har vi altid klager. Det hjælper ikke jeres popularitet inden for europæisk fodbold, fortæller Ceferin ifølge Goal og uddyber:

- Hvis nogen spørger mig, hvorfor vi spillede i Baku, ville jeg sige: Folk bor der, homo sapiens bor der. Hvis vi har to aserbajdsjanske hold, der skulle spille i London, ville ingen klage. De ville komme og spille uden problemer. Vi besluttede for halvandet år siden, at vi ville spille i Baku, som har et moderne stadion med en kapacitet på 70.000. Jeg tror kun, at der er ét stadion i England, der er større. De måtte se kampen klokken 11 på grund af tidsforskellen, men ingen klagede.

FInalen endte med en sejr til Chelsea, der vandt 4-1 over Arsenal.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus