• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Ærlig Wenger bryder tavsheden: Jeg har snakket med Bayern-boss

Foto: Getty Images

Arsene Wenger afslører nu, at han er stadig er med i løbet om at blive den næste Bayern München-manager.

Af clbold.dk

Siden Niko Kovac tidligere i denne uge blev fyret efter weekendens 5-1 nederlag til Frankfurt, er der blevet spekuleret heftigt i flere angiveligt aktuelle navne, der måske skal erstatte den kroatiske manager.

Et af disse navne er Arsene Wenger, der af flere medier er blevet rapporteret som en førende kandidat til jobbet. Igår skrev Bild dog, at Bayern skulle havde afvist Wenger.  

Nu slår Wenger fast, at han fortsat er i dialog med ledelsen i Bayern omkring en mulig ansættelse. 

- Onsdag aften ringede Rummenigge til mig. Jeg kunne ikke svare ham med det samme, men ud af respekt ringede jeg ham tilbage. Vi diskuterede det i fire-fem timer maksimum, og han fortalte mig, at de har valgt Flick som (midlertidig, red.) træner. Han står i spidsen de næste to kampe, fordi de spiller imod Dortmund imorgen, siger Wenger til beIN Sports.

Har ingen agent
Arsene Wenger takkede imidlertid ikke ja til jobbet med det samme, da han har brug for lidt betænkningstid. 

- Han spurgte mig om jeg ville være interesseret, fordi de leder efter en træner. Jeg sagde til ham: 'Jeg har ikke tænkt over det, jeg har brug for noget tid til at tænke over det.' 

- For det første, har jeg ikke nogen agent, jeg er den eneste involverede i den her sag. Ingen kan tale på mine vegne. For det andet, har jeg kendt Beckenbauer, Rummenigge og Hoeness i 40 år. Klubbens succes er bygget på exceptionel kompetence, på ærlighed, på diskretion og simplicitet. Vi har altid fortalt hinanden sandheden, når det har været nødvendigt.