FCK legede sig videre i pokalen

FC København spillede sig nemt videre i DBU Pokalen med en sejr på 6-1 over Jammerbugt.

Det var til stor utilfredshed inden tredjerunde kampen i DBU Pokalen for Jammerbugt, at opgøret mod FC København skulle flyttet til stadionet i Aalborg, men ikke desto mindre var netop disse rammerne for kampen.

Her viste FC København, at der var decideret klasseforskel imellem Superligaen og 2. divisionen, da Jammerbugt blev slagtet med 6-1.

Allerede efter fem minutter startede scoringsfesten, da Aboubakar Keita sendte et fantastisk langskud direkte i nettet. Midt i første halvleg blev den føring så øget, da Rasmus Falk blev spillet fri, driblede målmanden og sendte den nemt ind i kassen.

Til anden halvleg blev Mads Roerslev sendt på banen, og han skulle blot bruge et minut af sin første kamp for FC København nogensinde til at sende bolden i mål, og 59 minutter inde i kampen scorede Julian Kristoffersen endnu et FC København-mål.

Herefter fik Jammerbugt reduceret, da en kikset afslutning af Anders Jensen fuldstændig snød målmand Robin Olsen.

FC København følte dog ikke, at sejren var stor nok, så Nicklas Røjkjær satte forsvaret på plads og bankede den sikkert ind i det lange hjørne, og tre minutter efter fuldendte han sin debut med målet til slutresultatet 6-1.