• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kristian Porse

Lampard efter Super Cup-nederlag: Vi er uheldige ikke at vinde

Foto: Getty Images

Chelsea-træneren mener, at hans mandskab fortjente at vinde Super Cup-finalen mod Liverpool, og selvom det ikke lykkedes, så er han stolt af indsatsen.

Af Kristian Porse

Onsdag aften tørnede Chelsea og Liverpool sammen i Super Cup-finalen, der blev spillet i Istanbul. Kampen viste sig at blive en intens og dramatisk affære, der i sidste ende gik til Liverpools fordel efter straffesparkskonkurrence.

Ifølge Chelsea-træner, Frank Lampard, skulle det dog ikke være endt sådan. Han mener nemlig, at Chelsea var uheldige med ikke at vinde kampen. Samtidig roser han sine spillere, som han mener spillede på et helt andet niveau i forhold til søndagens 4-0-nederlag til Manchester United i Premier League. 

- Min overordnede følelse er stolthed. Jeg er en virkelig dårlig taber, en af de værste i verden, men jeg er glad for holdets præstation, og vi var meget uheldige. Efter søndag var det her et helt andet niveau, og vi var uheldige ikke at vinde. Nu har vi tre kampe inden landholdspausen, og vi vil forsøge at vinde dem alle, siger han ifølge Goal. 

Chelsea får allerede muligheden for at rejse sig igen, når de på søndag spiller deres anden Premier League-kamp mod Leicester hjemme på Stamford Bridge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus