• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A clbold.dk

Ny Milan-brasilianer drømmer om at blive som Kaka

Ny Milan-brasilianer drømmer om at blive som Kaka
Foto: Getty Images

Lucas Paquetà vil slå til i AC Milan som idolet og landsmanden Kaka.

Af clbold.dk

Den nyslåede AC Milan-spiller Lucas Paquetà bliver den dyreste spiller, der er handlet fra den brasilianske liga til Serie A. Den 21-årige ser frem til at tørne ud for storklubben, som idolet Kaka også gjorde det.

- Kaka var et af mine idoler, og min drøm er at gøre det så godt i Milan, som han gjorde det, selv hvis det ikke er godt at lave sammenligninger. Jeg vil egentlig bare forsøge at udføre mit job, så godt som jeg overhovedet kan, siger Paquetà til de ventende reportere.

Den unge brasilianer får nummer 39 i AC Milan, og han bliver præsenteret på et pressemøde tirsdag. Milan-klubben skal betale Paquetàs nuværende klub Flamengo i omegnen af 35 millioner euro.

Det betyder, at han påbegynder træningen med resten af spillerne frem mod den italienske Super Cup mod Juventus den 16. januar.

Superliga

LIVE: Chancerig kamp i Esbjerg

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.