United gjorde det onde ved City

Manchester United sendte rivalerne fra Manchester City ud af EFL Cuppen.

Det var et lokalbrag og derbyopgør, der i dag ventede, da Manchester United og Manchester City tørnede sammen i den engelske EFL Cup.

Derfor var det også en meget taktisk affære, der lå til grund for første halvleg. Begge hold kom frem til enkelte chancer, men det var ikke noget, der blev omsat til mål.

Lidt mere gang i den kom der i anden halvleg, hvor Manchester United, der kom bragende ud fra omklædningsrummet, kom i front, da Juan Mata satte indersiden på et oplæg af Zlatan Ibrahimovic efter 54 minutter.

Manchester City forsøgte derefter ved hjælp af flere indskiftninger at presse på for en scoring, men Manchester United stod imod og vandt kampen 1-0.

Chelsea røg ligesom Manchester City også ud af EFL Cuppen, da de blev besejret med 2-1 af West Ham.