Vanvittig Inter-halveg sænkede Kjær og Co.

Inter formåede at vende et truende 0-2 nederlag til en sejr på blot en enkel halveg.

Simon Kjær var sammen med Zlatan Ibrahimovic i startopstillingen til det store Milan-derby i Serie A, da Inter og AC Milan krydsede klinger søndag aften.

Kampen startede noget henholdent ud, og begge mandskaber så i bedste italienske stil hinanden an, uden på nogen måde at åbne op i bagerste geled.

Det ændrede sig dog efter knap en halv times spil, da AC Milan bragte sig foran 0-1, efter den store svensker Zlatan Ibrahimovic vandt en hovedstødsduel i Inters felt, hvilket gjorde at Rebic praktisk talt kunne prikke den ind blot få meter fra målstregen.

Den nye MIlan-spiller Zlatan Ibrahimovic var dog ikke færdig. I overtiden var han på spil igen - denne gang i rollen som målscorer.

Efter et hjørnespark kom Zlatan fri på bagerste stolpe, og så headede den store angriber bolden ind til 0-2.

Dermed forløb kampens første 45 minutter, præcis som alle Milan-fans havde drømt om - men så startede anden halveg.

I anden halveg var det et fuldstændig forandret Inter-mandskab, som trådte på banen.

Inter var fra første fløjt i anden halveg energiske og jagtede Milans spillere overalt på banen, og det gav pote - hurtigt.

Allerede efter fem minutter i anden halveg reducerede Inter til 1-2 på et fantastisk skud af Brozovic, inden Inter udlignede blot tre minutter senere, da Vecino scorede på efter et flot angreb.

Så var kampen igen helt lige, men det varede heller ikke længe, før Inter gjorde ondt værre for alle Milan-spillere og fans.

Efter 70 minutter dukkede De Vrij op efter et hjørnespark, og formåede på en vanvittig header at gøre det til 3-2 for Inter.

Inter slog sidste søm i kisten i overtiden af kampen, da den belgiske angriber Lukaku gjorde det til 4-2.