• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mikkel Sloth

Ærgerlig irsk kaptajn: Vi var det bedste hold

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det var en enkelt fejl, der kostede EM-deltagelsen for Irland, mener anfører Shane Duffy, som mener at irerne var det bedste hold på banen

Af Mikkel Sloth

Det lykkedes med hiv og sving for Danmark at hive det uafgjorte resultat hjem mod Irland, som sender de danske drenge mod EM-slutrunden næste år. En vigtig scoring af Martin var nok, selvom Irland udlignede til 1-1.

Men hvor euforien var kolossal i Danmarks lejr, var skuffelsen tilsvarende stor i den irske. Efter kampen talte Irlands anfører, Shane Duffy, med Sky Sports, og her lagde han ikke fingrene imellem, da han indrømmede en stor irsk fejl ved Martin Braithwaites scoring og samtidig kaldte Irland for banen bedste mandskab.

Læs også:Hareide vader i succes med landsholdet: Fik aldrig en begrundelse af DBU

- Én fejl kostede os på aftenen, og det er skuffende. Bolden gik mellem mig og Matt Doherty, og der var noget miskommunikation dér. Det bliver du straffet for på dette niveau. Jeg synes, vi var det bedste hold. De skabte ikke mange åbne chancer, og jeg følte, at det var vores kamp. At det var vores øjeblik, lød det fra den skuffede kaptajn.

Nu handler det for Irland om at komme sig over skuffelsen og se frem mod de vigtige afsluttende kampe i Nations League, hvor irerne har endnu en chance for at kvalificere sig til EM.

Læs også:Eriksen jubler over EM: Havde været en pinlig måned, hvis vi ikke var med

- Vi troede på, at vi kunne vinde, og det er svært at sluge lige nu. Vi ved, vi kan score mål, hvis vi får de rigtige bolde ind i boksen, men sådan skulle det ikke gå. Nu skal vi samle os selv op og gå ind i playoff-kampene. Det er skuffende, men vi skal hanke op i os selv og tænke på playoffkampene i marts, afslutter Shane Duffy.

Læs også:Lykkelig Poulsen: Tager gerne sådan en lortekamp med

Læs også:Nervøs Delaney: Jeg var ved at brække mig

Læs også:Ærlig Hareide: Har aldrig set holdet så nervøst

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020