• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mads Aagurd

Augustinsson: Viser han er en verdensklasse målmand

Foto: Getty Images

Ludwig Augustinsson storroser den svenske landsholdsmålmand Robin Olsen, efter lørdagens 1-0-sejr i Tyrkiet.

Af Mads Aagurd

Sverige tog en meget vigtig sejr i Nations League Liga B gruppe 2, da de på udebane slog Tyrkiet med 1-0. De tyrkiske værter havde flere gode forsøg, men den tidligere FCK-keeper stod en fornem kamp. Det høster roser hos en anden tidligere FCK’er.

- Han viser, at han er en verdensklasse målmand og en utroligt god international spiller. Jeg synes, at han behersker det meste. Vi havde brug for ham nogle gange, og han var på plads. Det er sådan en topspiller gør, siger Ludwig Augustinsson til Fotbollskanalen.se.

Med sejren er svenskerne som minimum sikret overlevelse i lag B, hvor Tyrkiet må en tur ned i lag C. Samtidig kan svenskerne med en sejr i sidste spillerunde mod Rusland vinde gruppen og sikre oprykning til lag A akkurat som Danmark.

Robin Olsen skiftede i sommer FC København ud med AS Roma i Serie A, mens Ludwig Augustinsson til hverdag optræder for Werder Bremen i Bundesligaen.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus