Vejen til sejren mod Montenegro var klar for indskiftede Nicklas Bendtner torsdag aften.

Danmark tog torsdag aften en flot 1-0-sejr i VM-kvalifikationen mod Montenegro på udebane. Det var dog en kamp, hvor Danmark ofte var under pres, og ude fra bænken kunne Nicklas Bendtner se det meste af kampen, hvor han ikke var helt tilfreds med, hvad han så.

Det gjorde han klart i et interview med Kanal 5 umiddelbart efter kampen.

- Vi har rigtig meget gejst og tro på os selv inden kampen, men vi får ikke helt startet, som vi ønsker. Vi kommer under pres, og så får vi en lang bold, og Christian (Eriksen red.) får en berøring og kommer fri, og scorer et rigtig godt mål, siger Bendtner og tilføjer: 

- Da vi kommer foran får vi mere tro på os selv. Vi spiller bedre, men vi får måske ikke holdt så godt fast i bolden som vi ønsker. Men i dag var det viljen, gejst og sammenhold. Det er ord, som vi har haft på landsholdet i mange år, som nu bærer frugt, lyder det fra ham. 

Selv kom Bendtner ind i anden halvleg, hvor opgavebeskrivelsen var helt klar for ham.

- Jeg kommer ind for at holde fast i bolden og for at få os højere op på banen. Eventuelt trække nogle frispark og noget tid ud af kampen. Det lykkes jeg egentlig fint med, og vi får egentlig skabt to 100 procentschancer, siger Bendtner.

Danmark skal på søndag møde Rumænien i den sidste kamp i puljen, som med lidt held kan sende Danmark direkte til VM.

SENESTE NYT...
OP | NED