• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Nicolai Dupont

Giggs: Bale er en superstjerne og en god fyr

Foto: Getty Images

Ryan Giggs står foran sin første kamp som landstræner for Wales, og der er nogle store navne at arbejde med.

Af Nicolai Dupont

Ryan Giggs står i spidsen for det walisiske landshold for første gang, når holdet torsdag aften tager imod Irland i Nations League.

I truppen har den tidligere Manchester United-spiller en superstjerne i form af Gareth Bale. Og selvom der er stort pres på den hurtige Real Madrid-kant, så lader det ikke til at påvirke truppen overhovedet, siger landstræneren.

- Det, der er med Gareth, er, at han er en stjerne, men han er også bare en af gutterne, og det er fedt at se. Du ved, at drengene tager stjernernykkerne ud af ham, men du indser også, at du har at gøre med en juvel i dine egne rækker, siger Giggs til Sky Sports.

- Han er ikke bare en glimrende spiller, men også en virkelig god fyr. Med mig selv i United og Gareth i Real Madrid er vi begge vant til det høje pres dag ud og dag ind, siger landstræneren.

Wales og Irland er i gruppe med Danmark i Nations League, så Åge Hareide har formentlig øjnene rettet mod kampen i aften. Om han får lov til at stille med et hold af professionelle spillere på søndag er endnu uvist. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus