• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mikkel Sloth

Poulsen: Skal gøre arbejdet færdigt mod Gibraltar

Foto: Getty Images

Danmark er gode nok til at få de nødvendige point mod Gibraltar og Irland. Men det betyder ikke, at tankerne allerede skal ligge i gruppefinalen, før kampen mod Gibraltar er vundet

Af Mikkel Sloth

En lilleputnation som Gibraltar bør ikke give en nation som Danmark de store problemer. Derfor ser mange det som en formsag at besejre Gibraltar, og tænker i stedet allerede frem mod den efterfølgende kamp mod Irland, hvor Danmark kan nøjes med et ankelt point - hvis det vel og mærke blive til tre point mod Gibraltar på fredag.

Danmark har allerede én gang smidt point i en kamp, hvor man var store favoritter, da det blot blev til 0-0 og et enkelt point mod Irland. Derfor advarer den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen også mod, at man tager alt for let på fredagens kamp mod Gibraltar.

Læs også:Afklaret Simon Kjær er rolig trods manglende spilletid på klubholdet

- Man sagde også, vi 'bare' skulle have tre point mod Georgien, så vi skal simpelthen gøre arbejdet færdig mod Gibraltar først, før vi kan begynde at skænke Irland en tanke, fortæller RB Leipzig-spilleren til B.T.

Yussuf Poulsen slår dog samtidig fast, at Danmark bør være gode nok til at få de nødvendige point ud af kampene mod Gibraltar og Irland, og der bør derfor heller ikke være behov for at få brug for Nations League for at kvalificere sig til næste års EM-slutrunde.

Læs også:Premier League-spiller misser skæbnekamp mod Danmark

Gibraltar har ikke ikke fået point i EM-kvalifikationen, og det første opgør endte med en dansk 6-0-sejr på udebane. Der er måske derfor god grund til at kalde Danmark for storfavoritter, når det på fredag går løs i Telia Parken i København, hvor de danske drenge skal forsøge at sikre sig et godt udgangspunkt før den potentielle gruppefinale mod Irland.

Læs også:Zanka revser medier: Burde sætte sig bedre ind i tingene

Læs også:Hareide bringer godt nyt før skæbnekampe: Højbjerg er klar efter hovedskade

Læs også:Optakt: Danmark - Gibraltar

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.