Ligue 1

Dolberg spillede hele opgøret i Nice-nedtur

Kasper Dolberg og resten af Nice-holdet tabte noget skuffende med 3-1 til Nimes i Ligue 1.

Bundholdet fra Nimes fik sæsonens første sejr på udebane, da de gæstede Kasper Dolbergs Nice lørdag aften.

Det begyndte ellers planmæssigt for hjemmeholdet, da Kasper Dolbergs unge angrebsmakker Alexis Claude Maurice allerede efter seks minutter parkerede udeholdets forsvar og satte bolden i mål.

Men kort før pausen svigtede Nice-opdækningen ved et hjørnespark, og Loick Landre kunne stange udligningen i mål.

Endnu værre blev det for Nice, da Hichem Boudaoui fik direkte rødt kort for en voldsom tackling midt på banen.

Kort efter flugtede Romain Philippoteaux et flot mål i kassen, da han udnyttede, at Kasper Dolberg ikke formåede at sende et hjørnespark langt nok væk.

I dommerens tillægstid lukkede Moussa Kone kampen, da han udnyttede en kontra.

Med sejren er Nimes nu kun et point efter Dijon, der ligger på den rigtige side af nedrykningsstregen.