Lyon på andenpladsen efter storsejr
Ligue 1

Lyon overhaler Paris Saint-Germain efter 5-0 sejr ude over Bordeaux.

Lyon sender Zlatan og resten af Paris Saint-Germain-holdet ned på tredjepladsenjulen over, efter de søndag slog Bordeaux med hele 5-0 på udebane. Hjemmeholdet gik helt i opløsning og lukkede tre mål ind i de sidste ti minutter.

I Lyon har de i denne sæson en helt igennem fremaragende målscorer i form af franskmanden Lacazette, der er suveræn topscorer i den bedste franske liga. Igen søndag var han på pletten, da gæsterne bragte sig foran 1-0 efter 39 minutter. Den stilling holdt til pausen, hvorefter det gik helt galt for værterne.

Således kunne Tolisso bringe gæsterne yderligere i front, inden Pallois gjorde tingenes tilstand værre for hjemmeholdet, da han modtog det røde kort.

I de sidste ti minutter var der åbent hus i hjemmeholdets forsvar, hvor først Fekir og derefter Ferri kunne bringe gæsterne på 4-0, inden og Lacazette igen var i målscorerens rolle, da han i overtiden scorede sit 17 sæsonmål i den franske ligas 19 runde. Et ganske imponerende snit.

Dermed endte opgøret med et rendyrket kollaps for hjemmeholdet, mens Lyon nu kan glæde sig over at fejre jul på andenpladsen i La Championnat efter Marseille, der tidligere søndag slog Lille.