Nykøbing FC henter svensker i Oklahoma City
2016-02-27 21:52

Martin Braithwaite startede på bænken, da Toulouse på hjemmebane smed ellers tre vigtige points ud af vinduet.

På andensidste pladsen i Ligue 1 gør Martin Braithwaite sig med sit hold Toulouse, og håb om overlevese i rækken ser svært ud. Derfor var en sejr nødvendig lørdag aften, hvor opgaven lød på ottenpladsen Rennes. 

Favoritterne var naturligvis udeholdet, og det var også dem, som lagde et massivt pres i første halvleg, men det fik de ikke meget ud af. Kynismen manglede, hvorfor de ikke fik scoret. 

I anden halvleg tippede kampen mere til Toulouses side. De satsede mere offensivt og satte i det 54. minut Martin Braithwaite på banen. De overtog ligeledes initiativet og kom frem til flere chancer. Målet var dog ikke nemt at ramme, men hvad gør det, når man har en født målscorer i Wassim Ben Yedder, der scorer på den ene chance der faktisk rammer målet. 

Lige som man troede, at sejren var i hus, så smed hjemmeholdet det hele på jorden. I det 90. minut udlignede Ousmane Dembele til 1-1, hvorefter han lagde op til Kasim Grosickis føringsmål tre minutter senere. 

I overtiden smed Toulouse altså alt væk, og Rennes fik den forventede sejr. De rykker dermed op på en midlertidig fjerdeplads, mens Toulouse må se lang efter overlevelse, efter som Reims vandt deres opgør mod Bordeaux og Guingamp, med Jonas Lössl og Lars Jacobsen i startopstillingen, spillede 2-2 mod Angers. 

SENESTE NYT...
OP | NED