Messi sænkede Arsenal efter pausen
2016-02-23 22:39

Barcelona var uden store chancer inden pausen, men blev farligere efter pausen, hvor Lionel Messi førte an.

Arsenal og Barcelona stillede til start med sit stærkeste udgangspunkt, da holdene mødtes på Emirates til Champions League-fodbold.

Arsenal gik lidt på kompromis med sig selv og stillede sig meget lavt, hvor man overlod spillet til de spanske gæster, der til gengæld ikke kom frem til afslutninger den første halve time.

Alex Oxlade-Chamberlain var i stedet tæt på, da Hector Bellerins afslutning landede for midtbanens fødder, men den engelske landsholdsspiller fik fra en liggende, fri position ikke løftet bolden nok

Luis Suarez var inden pausen tæt på at gøre det til 1-0, da Dani Alves oplæg ramte frontangriberens hoved. Lige forbi. 0-0 ved pausen.

Arsenal åbnede lidt mere op efter pausen, hvor Neymar tidligt kom igennem med Petr Cech, der tog fra, hvad han ikke gjorde lidt senere, hvor Lionel Messi efter Neymars kontraoplæg stoppede op og narrede den erfarne målmand. 1-0.

Luis Suarez ramte siden stolpen og var tæt på at fordoble, men det blev i stedet den argentinske profil, der øgede sin egen total. Indskiftede Flamini fældede ham i feltet, efter Per Mertesacker fumlede lidt med bolden. Petr Cech til den ene side. Bolden til den anden. 2-0. Luft ud af ballonen.

Neymar var i overtiden en stor redning fra at gøre det til 3-0, men det endte ved 2-0 til Barcelona, der sikrede sig et stærkt udgangspunkt inden returen. 

SENESTE NYT...
OP | NED