Arsenal snubler i kampen om fjerdepladsen

Det blev kun til 1-1 for Arsenal, da de var på besøg i Brighton.

Arsenal har i denne sæson lagt sig lige i subtoppen af Premier League, hvor de tre øverste hold i form af Liverpool, Tottenham og Manchester City ser ud til at strides om mesterskabet. Derimod ser det ud til, at Arsenal skal slås om at tage den sidste Champions League-plads.

Det ligner meget, at det bliver til et opgør med Chelsea, og Arsenal mistede to vigtige point i dén sammenhæng, da de spillede 1-1 på udebane mod Brighton på Boxing Day.

Arsenal så ellers ud til at være rigtig godt på vej til at tage en nem sejr, da de kom foran tidligt i kampen. Efter blot syv minutters spil havde Pierre Emerick Aubameyang gjort det til 1-0 for Emerys mandskab efter stærkt forarbejde af Lacazette.

Omkring en halv time senere slog Brighton dog igen. Arsenal havde hjørnespark, hvorefter det lykkedes for hjemmeholdet at få slået kontra, og bolden blev hurtigt sparket op til Locadia, som driblede forbi Arsenals tyske keeper Bernd Leno, og så stod der 1-1 på måltavlen.

I anden halvleg sad Arsenal meget på spillet, men de havde det meget vanskeligt med at få åbnet modstandernes defensiv op, og derfor blev det ikke til mange afslutninger.

Resultatet betyder, at Arsenal nu er på fjerdepladsen, hvor de har ét point ned til Chelsea, der møder Watford senere på Boxing Day.