Arsenal tilbage i kampen om top fire med sejr mod United

Arsenal slog Manchester United med 2-0 og er nu igen med i kampen om at sikre sig en top fire-placering.

Med Liverpools 0-0-kamp mod Southampton tidligere på dagen kunne Manchester United selv afgøre, hvorvidt de ønsker at spille Champions League i næste sæson.

Skulle De Røde Djævle sikre det gennem Premier League, var tre point kravet, da de besøgte Emirates Stadium søndag eftermiddag.

José Mourinho havde til kampen valgt at stille op med et svagere mandskab - formentlig med blik mod torsdagens Europa League-kamp mod Celta Vigo in mente.

Kampens første halvleg var præget af boldbesiddelse fra værterne. Manchester United truede kun på kontraangreb eller ved fejl fra Arsenal-defensiven.

I anden halvleg tog Arsenal teten. Granit Xhaka afsluttede efter 54 minutter fra 25 meters afstand og til stor glæde for schweizeren kunne han se sin afslutning gå i mål via Ander Herreras ryg.

Tre minutter senere blev det værre for Manchester United. Alex Oxlade-Chamberlain lagde et glimrende indlæg ind i panden på Danny Welbeck, der headede perfekt i kassen.

Herfra kørte Arsenal sejren stensikkert i hus og er nu atter med i kampen om en plads i top fire. De ligger på en sjetteplads, med to point op til Manchester United på femtepladsen. The Gunners har dog spillet en kamp mindre.