• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Chelsea-træner udligner vild rekord

Maurizio Sarri har ikke tabt i sine 11 første kampe som træner i Premier League. Det er en tangering af en rekord sat tilbage i 1994

Af Mikkel Sloth

Det kører rigtig godt for Chelsea i øjeblikket. Holdet ligger nummer to i Premier League, og hart kun to point op til Manchester City på førstepladsen. Og endnu mere imponerende er det, at holdet endnu ikke har tabt en kamp i sæsonen.

I går vandt the Blues med 3-1 over Crystal Palace. Statistikken siger nu derfor otte sejr og tre uafgjorte i 11 kampe, og dermed tangerer Chelseas nye træner Maurizio Sarri en rekord. 

Det er første gang han træner i England, og han har stadig ikke prøvet at tabe en kamp i ligaen. Og det er faktisk kun sket én gang før, at en træner er gået ubesejret gennem sine 11 første kampe i Premier League.

Tilbage i 1994 tabte nyoprykkede Nottingham Forest med træner Frank Clark i spidsen heller ikke sine første 11 kampe. Dermed deler Frank Clark og Maurizio Sarri nu rekorden, men den nuværende Chelsea-træner kan gå alene i spidsen, hvis han og Chelsea undgår at tabe mod Everton på søndag.

Faktisk har Sarri på tværs af alle turneringer kun tabt en enkelt kamp som træner for Chelsea, nemlig Community Shield mod Manchester City tilbage i august. Mildest talt en imponerende start for den nye manager, der har fået Chelsea tilbage på ret køl efter en skuffende 5.-plads i sidste sæson.

Netop Manchester City fører som sagt Premier League, og har heller ikke tabt i ligaen i denne sæson. Det har Liverpool heller ikke, og de tre klubber skaber sammen en imponerende statistik. Det er nemlig første gang i hele 30 år, at tre klubber er ubesejret efter 11 kampe. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.