• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

City-chef: Det bedste hold vinder ligaen - ikke Champions League

Foto: Getty Images

Manchester Citys driftchef sender umiddelbart en stikpille rettet mod Liverpool afsted.

Af plbold.dk

Du kan nok få de fleste til at skrive under på, at det er en stor triumf at vinde Champions League, men bedriften er altså ikke ligeså stor som at vinde mesterskabet.

Det mener Manchester Citys driftschef Omar Berrada i hvert fald ikke, selvom han samtidigt indrømmer, at det ville være gavnligt for Manchester City-brandet, hvis klubben vandt Champions League.

- En triumf i Champions League ville uden tvivl give os et ekstra point på brand-kontoen, men det er en meget tilfældig turnering. Særligt i knock-out runderne, udtaler Berrada til spanske Sport.

- Jeg vil sige, at det ikke altid er det bedste hold, som vinder Champions League, men normalt er det dét bedste hold, som vinder mesterskabet.

Det kan nemt tolkes som en stikpille rettet mod rivalerne fra Liverpool, der som bekendt vandt Champions League, men lige akkurat kom til kort i Premier League sidste sæson.

Til gengæld ser Liverpool i øjeblikket ud til at have retning mod mesterskabet, så Manchester City-chefen risikerer at lave et selvmål med sine kommentarer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.