Eriksen hyldet efter ny succes

Christian Eriksen er tæt på topkarakter hos Goal.com efter ny matchvinder-scoring for Tottenham.

Danske Christian Eriksen har ramt en flot stime i Tottenham. Danskeren leverer både mål og assists, og fredag var han atter på spil med den afgørende scoring, da Spurs ude slog Leicester med 1-2.

Roserne er da også mange til danskeren efterfølgende. Blandt andet hos Goal.com, hvor Eriksen belønnes med fem stjerner ud af seks mulige. I sin begrundelse skriver Goal.com blandt andet:

- Christian Eriksen tilfører stor kvalitet på Tottenham-midtbanen. Dette selvom han fredag flere gange var både inde og ude af kampen. Måtte se et godt forsøg blive blokeret i første halvleg, inden danskeren med et flot frispark atter sendte gæsterne mod sejren.

Harry Kane åbnede scoringen for Tottenham, inden Leonardo Ulloa udlignede kort efter pausen. Christian Eriksen blev matchvinder efter sit frispark tyve minutter før tid.