• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michel Wikkelsø Davidsen

Evra vil ikke forlænge med Man Utd

Evra vil ikke forlænge med Man Utd
Illustration

Patrice Evra kan forlade Manchester United til sommer, når hans kontrakt udløber. Han vil ikke forlænge.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Patrice Evra har været fast starter hos Manchester United i mange år, men snart kan det være overstået. Allerede i sommerens transfervindue var Manchester United-manager David Moyes ude med snøren efter Evertons Leighton Baines og Real Madrids Fabio Coentrao, der begge er venstre backs, og måske det skyldtes Evras forestående kontraktudløb.

Franskmandens kontrakt løber til den kommende sommer, og han er ikke bekymret for, at den ikke er blevet forlænget. Faktisk er det nemlig hans egen beslutning.

- Nej, slet ikke. Det er en personlig ting. Det er ikke, fordi Manchester United ikke vil have mig til at underskrive en ny kontrakt. Det hele er noget personligt. Manchester United vil have mig til at afslutte min karriere her, men det handler om noget personligt, siger Patrice Evra i et interview med franske Telefoot.

Dermed ser det ud til, at David Moyes skal ud at finde sig en ny venstre back inden længe. Manchester United har stadig Alexander Büttner og brasilianske Fabio i truppen til den plads, men med buddene på Baines og Coentrao in mente, må det forventes, at der hentes nyt ind til denne plads, hvis ikke Evra forlænger sin kontrakt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus