Højbjerg og Southampton kæmpede sig videre i FA Cup'en

Pierre-Emile Højbjerg startede, da Southampton sikrede sig videre deltagelse i FA Cup'en med en sejr over West Bromwich. Også Brighton er sikkert videre efter 3-0 mod Coventry.

Southampton skulle kun bruge 11 minutter på at bringe sig i front i dagens FA Cup-opgør mod West Bromwich Albion. Et hjørnespark fra James Ward-Prowse faldt ned i midten af West Bromwichs felt, hvor forsvarsspilleren Wesley Hoedt kunne flugte bolden i nettet.

Selv om West Brom kom godt efter det, kunne Southampton udbygge føringen i midten af anden halvleg, da Dusan Tadic scorede med et frækt lob. West Bromwich reducerede til 1-2 efter et flot mål af Salomon Rondón.

Danske Pierre-Emile Højbjerg fik 78 minutter for Southampton, inden han blev erstattet af den spanske oprydder, Oriol Romeu. Der kom ikke flere scoringer i opgøret, og Højbjerg og co. sikrede sig dermed videre avancement med en 2-1-sejr.

Også Brighton & Hove Albion spillede sig videre, da de stensikkert slog League Two-mandskabet, Coventry City, med cifrene 3-1 på hjemmebane. Her stod Jürgen Locadio, Connor Goldson og Leonardo Ulloa for Premier League-mandskabets mål, mens Coventrys Johnson Clarke-Harris reducerede sent i kampen.