• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Liverpool buldrer videre og slår Arsenal

Foto: Getty Images

Liverpool fortsætter med at vinde og sejrede lørdag sikkert over Arsenal på Anfield.

Af Victor Risager

Liverpool fortsætter derudaf og sikrede sig søndag aften en imponerende 3-1-sejr over Arsenal på hjemmebane i Premier League

Fra kampens start satte Liverpool sig på opgøret, hvor de fik presset Arsenal i bund og kom frem til flere chancer. Arsenal fik dog også bidt fra sig, og især Nicolas Pepe var en trussel på kontraangreb.

Det var imidlertid Liverpool, der kom foran i første halvlegs slutminutter, hvor Joel Matip flot headede bolden i mål efter et hjørnespark.

Efter pausen kunne Liverpool hurtigt fordoble føringen. To minutter inde i halvlegen hev David Luiz i Mohamed Salah i Arsenals felt, og det resulterede i et straffespark, som Salah selv eksekverede sikkert.

Og egypteren var ikke færdig. Ti minutter senere var Salah igen på pletten, da han bankede bolden i netmaskerne på ny efter et kontraangreb.

Arsenal fik reduceret fem minutter før tid, da Lucas Torreira sendte bolden i mål. 

Mere blev der ikke scoret på Anfield, og Liverpool topper nu Premier League med ni point ud af ni mulige. Arsenal er fortsat nummer to i rækken med seks point, men kan blive overhalet af både Manchester City og Tottenham søndag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus