• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Liverpool buldrer videre og slår Arsenal

Liverpool fortsætter med at vinde og sejrede lørdag sikkert over Arsenal på Anfield.

Af Victor Risager

Liverpool fortsætter derudaf og sikrede sig søndag aften en imponerende 3-1-sejr over Arsenal på hjemmebane i Premier League

Fra kampens start satte Liverpool sig på opgøret, hvor de fik presset Arsenal i bund og kom frem til flere chancer. Arsenal fik dog også bidt fra sig, og især Nicolas Pepe var en trussel på kontraangreb.

Det var imidlertid Liverpool, der kom foran i første halvlegs slutminutter, hvor Joel Matip flot headede bolden i mål efter et hjørnespark.

Efter pausen kunne Liverpool hurtigt fordoble føringen. To minutter inde i halvlegen hev David Luiz i Mohamed Salah i Arsenals felt, og det resulterede i et straffespark, som Salah selv eksekverede sikkert.

Og egypteren var ikke færdig. Ti minutter senere var Salah igen på pletten, da han bankede bolden i netmaskerne på ny efter et kontraangreb.

Arsenal fik reduceret fem minutter før tid, da Lucas Torreira sendte bolden i mål. 

Mere blev der ikke scoret på Anfield, og Liverpool topper nu Premier League med ni point ud af ni mulige. Arsenal er fortsat nummer to i rækken med seks point, men kan blive overhalet af både Manchester City og Tottenham søndag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?