• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Lössl vil presse førstevalget i Everton: Jeg kan lide udfordringen

Foto: Getty Images

Jonas Lössl skal presse Evertons førstevalg, Jordan Pickford, og det glæder han sig til.

Af Victor Risager

Efter at Huddersfield Town rykkede ud af Premier League denne sommer, skiftede danske Jonas Lössl til Premier League-klubben Everton på en fri transfer.

Her skal han umiddelbart være reservekeeper til den engelske landsholdsmålmand, Jordan Pickford, men det vil Lössl forsøge at ændre på. Cheftræner Marco Silva og sportsdirektør Marcel Brands har således opfordret danskeren til at presse Pickford, og det har han også tænkt sig.

- De vil have mig til at komme ind og lægge noget pres på Pickford, og de har fortalt mig, at jeg skal gå efter det, fortæller Lössl til Liverpool Echo og fortsætter:

- Jeg kan lide udfordringen. Før i min karriere har jeg været presset og især i Danmark har jeg været under pres, og det kan jeg godt lide. Det bringer noget godt frem i mig,

Læs også:Frederik Rønnow indkaldt til det danske landshold

Det vigtigste for den danske keeper er imidlertid, at han hjælper holdet og gør sit for, at Everton opnår deres mål.

- Jeg arbejder hårdt, jeg går efter mine mål, og jeg ved, at Pickford er en stor, stor målmand, og jeg har yderste respekt for Jordan og (reservemålmand Maarten) Stekelenburg efter hans karriere. Så jeg ser det, som om at jeg bringer mit til målmandsgruppen, og jeg kommer til at være der hver dag i træning og arbejde så hårdt som muligt, fordi jeg selvfølgelig vil være derinde (på banen, red.). Men hvis ikke, så forhåbentlig vil jeg presse Jordan Pickford til at udføre sit bedste. Det vil være positivt og i sidste ende handler det om Everton, om at vinde og opnå noget. Det er derfor jeg kom her.

Jonas Lössl har skrevet under på en treårig aftale i Everton. Tidligere har han spillet i FC Midtjylland, Guingamp, Mainz 05 og Huddersfield. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus