• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den spanske midtbanespiller Juan Mata ser efter noget tids overvejelser ud til at forlænge sit ophold på Old Trafford med endnu et år

Af Mikkel Sloth

Siden Juan Mata kom til Manchester United i 2014 har han været inde og ude af holdet, men han har alligevel formået at levere så stabilt, at skiftende træner altid har endt med at se spanierens vej.

Der har været store spekulationer om Mata fremtid, da hans kontrakt med den engelske storklub udløber i denne måned. I forrige uge fortalte Manchester United selv, at de havde tilbudt en kontraktforlængelse - og den tager Mata nu efter sigende imod.

Det spanske medie AS skriver, at Juan Mata i går besluttede sig for at tage imod tilbuddet. Det drejer sig om et kontrakt for en enkelt sæson, der altså forlænger opholdet på Old Trafford til minimum 2020.

AS skriver desuden, at Mata allerede er blevet tilbudt en rolle i klubben, når han en dag lægger støvlerne på hylden. Med en alder på kun 31 år lader det dog til at være usandsynligt, at det vil ske ved udløb af den etårige kontrakt, han altså snart lader til at skrive under på. Endnu mangler kontraktforlængelsen stadig at blive bekræftet fra officiel side.

Superliga

Mere Superliga

Fokus