• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Officielt: AGF henter midtbanespiller hos Premier League-nedrykker

AGF har præsenteret Jón Dagur Thorsteinsson som ny spiller i klubben. Han skifter fra Fulham.

Af plbold.dk

Det har været på vej i nogle uger, men nu er det officielt.

AGF har lavet en aftale med den islandske midtbanespiller, Jón Dagur Thorsteinsson, som er blevet hentet i Fulham, hvorfra han i den seneste sæson var udlejet til Vendsyssel FF.

Den 20-årige midtbanespiller har været på kontrakt i Fulham i fire år, men nu forlader han den engelske klub, der i næste sæson skal en tur ned i the Championship.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkes at komme til AGF, der er en stor klub med et spændende hold. Fra mit år i 3F Superligaen har jeg ved selvsyn kunne konstatere, hvor fantastisk en opbakning AGF har og hvor stor en klub det er i Danmark, og jeg glæder mig nu til at komme til Aarhus og vise mig frem foran tilhængerne, fortæller Jón Dagur Thorsteinsson til klubbens hjemmeside.

- Thorsteinsson er en ung og meget spændende spiller, der besidder en række offensive kvaliteter. Han er en spiller, som både kan skabe chancer for sine medspillere og selv score mål. Jon kommer også med fart og dynamik i sit spil - læg dertil en fremragende sparketeknik, som vi allerede har set eksempler på i 3F Superligaen. Så vi glæder os rigtigt meget til at se ham i den hvide trøje, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Han har fået en treårig kontrakt hos AGF.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus