2016-01-07 19:09
Foto: Rui Vieira/Polfoto

Aston Villa har sendt Tiago Ilori tilbage til Anfield, hvor Liverpool er i alvorlig skadeskrise forsvarmæssigt.

Med ikke en eneste central forsvarsspiller spilleklar, er Liverpool noget kriseramte på netop den position. Det har fået klubben til at handle hurtigt. 

Angiveligt er klubben tæt på at minimum en handel vedrørende en central forsvarsspiller, men indtil det er på plads, har Jurgen Klopp valgt at se andetsteds. 

Derfor har han hentet Tiago Ilori tilbage til klubben. 

Ilori har siden sommerens transfervindue været udlejet til Aston Villa, og selvom den lynhurtige midtstopper havde en klausul i sin lejeaftale, der gjorde, at Villa kunne købe ham fri nårsomhelst under aftalen, har han ikke spillet en eneste kamp, hvorfor Villa har ladet ham tage tilbage til Anfield. 

Den nyansatte Villa-træner Remi Garde bekræfter dette, og udtaler samtidigt, at midtstopperen var utilfreds i Villa. 

- Spilleren var ikke tilfreds med situationen i denne klub og spillede ikke. Da jeg kom, var han ikke helt fit. Jeg ved ikke, hvad der skete mellem august og november (under tidligere træner Tim Sherwood, red.). Han var ikke altid skadet, men han trænede med mig. 

Ilori har ligeledes sin første senioroptræden til gode for Liverpool. Portugiseren kom til klubben i 2013, hvor han blev hentet for 70 mio. kr. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?