2016-03-04 18:00
Foto: Rui Vieira/Polfoto

Claudio Ranieri fortæller, at det er spekulation, når italienske og engelske medier sætter Leicester-manageren i forbindelse med det italienske landstræner-job, som han dog ikke er afvisende over for.

Næsten hele fodboldverdenen håber, Leicester hjemtager mesterskabet i Premier League. Altså lige pånær de klubbers fans, der er med i mesterskabskampen. Men Ranieri, Schmeichel og kompagni er hele verdens kæledægger, fordi de er de helt store underdogs i PL-regi. Hvis de hjemtager mesterskabet, er det en bedrift, der vel er på størrelse med Danmarks EM-triumf i 1992 og grækernes ditto i 2004.

Claudio Ranieri har gjort det formidabelt indtil videre for Leicester, og det gør, at han sættes i forbindelse med det italienske landstræner-job. Her skal han tage over for Antonio Conte, der er Azzurri-træner på nuværende tidspunkt, er så godt som ny Chelsea-manager efter sommerferien, vurderer et utal af medier. Men selv siger Leicester-manageren, at det nok ikke bliver til noget med landstræner-jobbet. 

- Jeg gad godt at være landstræner, men lige nu er det bare spekulationer. Sidst, jeg var træner for et landshold, gik det ikke så godt, siger Ranieri ifølge Voetbal International.

Da Ranieri var træner for Grækenland, løb han og grækerne ind i et skammeligt nederlag den 14. november 2014: Her tabte grækerne nemlig med 0-1 på hjemmebane til Færøerne i EM-kvalen. Dagen efter fik Ranieri sparket, efter man kun havde skrabet ét point sammen i fire kampe.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?