• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Skifte tæt på: Manchester United-emne til lægetjek i denne uge

Det er angiveligt kun lægetjekket der mangler, før Aaron Wan-Bissaka kan skifte til Manchester United, der betaler dyrt for at købe ham i Crystal Palace

Af Mikkel Sloth

Han har efter sigende stået højt på Ole Gunnar Solskjærs ønskeliste, og nu ser det ud til, at nordmanden får sit ønske opfyldt. Ifølge Goal er Manchester United og Crystal Palace blevet enige om en handel, der sender den engelske back Aaron Wan-Bissaka til Old Trafford.

Prisen lyder på cirka 460 millioner kroner, og derfor er det nu kun lægetjekket, som mangler. Kilder har bekræftet over for Goal, at det kommer til at ske i denne uge, når 21-årige Wan-Bissaka vender tilbage fra U21-EM.

Her er England, ligesom Danmark, ude af turneringen allerede efter gruppespillet, og derfor kan de sidste elementer i handlen klares i løbet af de næste dage, hvorefter højrebacken med al sandsynlighed kan trække den røde trøje over hovedet i den kommende sæson.

Aaron Wan-Bissaka havde en fremragende sæson for Crystal Palace, og Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har i flere måneder haft et gødt øje til den hurtige back, som bliver købt ind til at blive førstevalg i storklubben.

Superliga

Mere Superliga

Fokus