• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Skred på grund af Newcastle-ejer: Nu vil Rafael Benitez tilbage

Foto: Getty Images

Spanieren kunne ikke med Newcastle-ejer Mike Ashley, men bliver den engelske forretningsmand købt ud af klubben, er spanieren angiveligt klar på en ny tur i det engelske.

Af Kenneth Jensen

I sommer sagde Rafael Benitez stop i Newcastle United efter det, der både havde været en dejlig og ganske frustrerende tid for spanieren. Dejlig, fordi han var tilbage i Premier League og følte masser af støtte fra klubbens tilskuere. Frustrerende, fordi han dagligt skulle kæmpe med Mike Ashley, som han følte løb fra flere løfter.

Et eksempel på magtkampen i klubben så man i sommer, hvor Benitez gerne ville beholde angriber Salomon Rondon, der var lejet i West Bromwich Albion, men hvor ledelsen med ejer Ashley i spidsen i stedet endte med at brænde 300 millioner kroner af på Joelinton fra Hoffenheim. Angriberen har bare scoret én gang i Premier League denne sæson.

Læs også:Nye regler for Superligaen: Farvel til amatørernes aften

Men nu er Mike Ashley angiveligt ved at blive købt ud af en gruppe anført af Saudi-Arabiens kronprins, Mohammed bin Salman, og det har fået Rafael Benitez op af stolen i Kina, hvor han i øjeblikket er klubtræner i Dalian.

Det er Telegraph, der skriver, at spanieren er klar til at vende tilbage til Newcastle, fordi han var glad for at være i klubben senest og ikke havde lyst til at smutte fra klubben.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Barca-stjerne kan købes billigt

Det fremgår også, at han er klar til at bruge penge på John Stones og Ross Barkley.

Om interessen så er gengældt fra den mulige nye ejer, er spørgsmålet. Mauricio Pochettino er flere gange blevet sat i forbindelse med Newcastle United, efter den tidligere Tottenham-manager blev fyret tidligere på sæsonen.

Argentineren er af mange kaldt førstevalget i Newcastle, selv om Benitez er højt elsket efter sine år i det nordøstlige England.

Læs også:Championship-klub bekræfter to corona-tilfælde

Læs også:Medie: Tysk klub vil have Liverpool-flop

Læs også:To tester positiv for corona i Championship

Superliga

Optakt: Randers FC - Esbjerg fB

Randers har noget på spil, men er afhængig af et Horsens-pointtab, mens Esbjerg omvendt allerede er rykket ud og spil...

Mere Superliga

Fokus