2017-03-19 17:38
Foto: Jan Kruger/Getty Images

Gareth Southgate tror og håber på, at flere englændere vil skifte til andre ligaer, så de får mere spilletid og udvider deres horisont.

Det er en sjældenhed, at man ser engelske spillere i andre lande end England. Den engelske liga er dog efterhånden så befolket af de bedste spillere fra andre lande, at de engelske skal kigge langt efter spilletid. Derfor håber den engelske landstræner, Gareth Southgate, at de unge vil kigge på andre muligheder. 

- Vi bliver nødt til at udvide vores horisont. Det er forståeligt; drengene ser en liga, de ser Sky Sports News.. De tror, at alt drejer sig om os, og det gør det ikke. Det slog mig til VM 2014. Jeg er så vant til at se den gule bjælke, og da jeg satte mig ned i Brasilien, var det ikke os, de viste, siger Gareth Southgate til theguardian.com. 

- Det virker som et nationalt karaktertræk, hvor vi ikke vil flytte udenlands, og ligaens økonomi hjælper ikke ligefrem på det. Det ville dog være interessant. Vi har nogle unge spillere, som gør det nu. Lewis Baker havde en rigtig god tur til Holland for eksempel. Bliver det normalt? Jeg ved det ikke, men måske bliver de nødt til at komme væk for at spille kampe, for mulighederne forsvinder her. 

Der er ingen spillere på det engelske landshold, som spiller for et udenlandsk hold på nuværende tidspunkt. 

SENESTE NYT...
OP | NED