Stor målmandsfejl kickstartede Chelsea-sejr

Et fælt målmandsdrop af Bernd Leno satte Chelsea i gang, som på få minutter vendte 0-1 til en sejr på 2-1 mod Arsenal.

Chelsea har været inde i en formkrise og har været ved at smide den vigtige fjerdeplads over styr, men de skulle komme tilbage på rette spor i dag mod Arsenal, som usædvanligt roder rundt midt i tabellen.

Ti minutter inde i opgøret kom Arsenal foran på et hjørnespark. Calum Chambers headede den videre til Pierre-Emerick Aubameyang, som knaldede bolden i kassen til 1-0.

Arsenal spillede i det hele taget meget offensivt og kom frem til flere chancer. Chelsea havde omvendt lidt svært ved at kreere det helt store.

Efter pausen kom Chelsea langt mere aggressivt ud, og de lagde et højt pres for at komme tilbage i kampen. Men de havde svært ved at finde den afgørende aktion for at få det udlignende mål.

Arsenal var lige ved at komme på 2-0 med et kvarter tilbage, da Joe Willock med en smart vending var i en fantastisk position til at skyde, men han ramte lige forbi mål.

I stedet kom Chelsea tilbage på en gigantisk fejl af Bernd Leno. Målmanden gik fejl af et indlæg, og så skulle Jorginho blot sætte foden på for at udligne til 1-1.

En omstilling fire minutter senere blev fatal på Arsenal. Willian afleverede til Tammy Abraham i det lille felt, og angriberen svigtede ikke. Han sendte bolden i kassen til 2-1.

Flere mål kom der ikke, og dermed vandt Chelsea kampen 2-1.