• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League

Tallene taler: Er Lössl bedre end Schmeichel?

Foto: Getty Images

Jonas Lössl har præsteret fremragende i Huddersfield - og endda så godt, at han presser Kasper Schmeichel om at være den bedste.

Af

Kasper Schmeichel er per automatik den første man tænker på, når snakken falder på danske målmænd i Premier League. Måske fordi Schmeichel har været der så længe.

Måske fordi Schmeichel er førstevalget på landsholdet. Måske fordi Schmeichel blev engelsk mester i 2016. Eller måske fordi Kasper har en far, der hedder Peter.

Men kaster man et blik på en håndfuld af de statistikker, som efterårets kampprogram i Premier League har været med til at producere, så er der lige her-og-nu også al mulig grund til at nævne navnet Jonas Lössl. Måske endda inden man siger ‘Schmeichel’.

Jonas Lössl har gjort det fremragende i Huddersfield og blev senest i december kåret som månedens spiller i klubben. 

Og der er ikke den store tal-forskel på de to danske keeperes præstationer og på et par punkter fremstår Lössl faktisk som en mere sikker sidste skanse end Schmeichel.

Det kan du læse meget mere om,  i analysen fra Jakob Genz har set nærmere på de to danske målmænds præstationer i Premier League-sæsonen.

Læs den grundige analyse af de to keepere  - klik her

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.